برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه یک استفاده نمود . برنج خوراک اصلی آسیایی هاست. برنج به دو روش برنج کته و برنج آبکشی تهیه می شود. روش آبکشی به خاطر این که برنج بیشتر قد میکشد و دانههای آن به هم نمیچسبند، از روش کته مجلسیتر است. اما در این روش به خاطر دور ریختن آب برنج، تمام مواد مغذی و مفید برنج هنگام آبکشی از بین میرود. بنابراین سعی کنید برنج را بیشتر به صورت کته درست کنید تا از خواص آن بیبهره نمانید. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره کالری و طرز تهیه برنج کته با ته دیگ ساده و مجلسی خوشمزه برای ۲ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
برنج ایرانی | ۴ پیمانه |
روغن مایع، جامد یا کره ذوبشده | ۱/۲ پیمانه |
نمک | ۱ ق غذاخوری |
آب | به میزان لازم |
برای تهیه برنج کته، ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید حدود یکی دو ساعت خیس بخورد.سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته و برنج را داخل آن بریزید. روی برنج آب بریزید به اندازهای که سطح آّب، به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. ۱ ق غذاخوری نمک و مقداری روغن به برنج کته اضافه کرده و آن را با حرارت زیاد بجوشانید.وقتی آب برنج جوشید و تمام شد، حرارت را کم کنید.دمکنی را روی درب قابلمه قرار دهید تا بخار آن خارج نشود و شعله را خیلی کم کنید تا برنج دم بکشد.بعد از حدود ۳۰ دقیقه، برنج کته شما آماده است. قبل از اینکه برنج را در دیس بکشید، مقداری روغن روی تمام سطح برنج بریزید و اجازه دهید روغن به ته قابلمه برسد.