رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟
رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟ در سایت جسارت
زنجبیل و فشار خون بالا ، زنجبیل و فشار خون ، رابطه زنجبیل و فشار خون ، خواص زنجبیل و فشار خون ، چای
زنجبیل و فشار خون ، رابطه زنجبیل با فشار خون ، خواص زنجبیل برای فشار
خون ، خواص زنجبیل در فشار خون ، خواص زنجبیل بر فشار خون ، خواص زنجبیل
روی فشار خون ، مصرف زنجبیل و فشار خون
رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟
در این مطلب از سایت جسارت به خواص مصرف زنجبیل و فشار خون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زنجبیل یا زنجفیل گیاهی است با نام علمی zingiber officinale که به نام عمومی ginger در دنیا مشهور است. زنجبیل گیاهی است چند ساله که دارای ریزوم های غده ای است.
ساقه های گیاه به طور عمودی از ریزوم ها خارج شده و در انتها به گل های زرد و زیبا منتهی میشوند .
برگهای این گیاه پهن بوده و باغلافی به ساقه ها متصل شده اند.
زنجبیل و فشار خون
مهمترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.
ترکیبات اصلی آن شامل : انواع قند ها ( 50تا 70 درصد) ، چربی ها (3تا 18 درصد) ، اولئورزین ( 4تا 7.5 درصد ) ، و ترکیبات سوزاننده (1تا 3 درصد ) است.
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (6 گرم) حاوی 5 کالری ، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزءی چربی ، پروتئین و فیبر می باشد.
زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله :
ضد تهوع ، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون، ضد باکتری ، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه ، ضد سموم کبدی، ضد التهاب ، ادرار آور ،
کاهش اسپاسم ، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ ، افزایش ترشحات روده ای معدی ،پایین آورنده ی کلسترول خون و
محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد .
رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟
در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد .جینجرول ، مهم ترین جزءتشکیل دهنده ی زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می باشد ، از رشد سلولهای سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند .
رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون
زنجبیل شامل ترکیبات فعالی نظیر روغن های فرار و ترکیبات حاوی فنول مثل گینجرول و شوگاول است.
گینجرول ترکیب اصلی زنجبیل است که برای درمان بیماری هایی نظیر فشار خون ، آرتروز و تومورهای سرطانی مفید است.
شوگاول اثر بسیار مفیدی در درمان سرفه دارد. ترکیب دو ماده ی گینجرول و شوگاول برای کاهش فشار خون مفید است.
زنجبیل محرک ملایمی است و به همین علت برای ارتقای جریان خون بسیار سودمند است.
از دیگر فواید زنجبیل می توان اثر آن در کاهش قند خون اشاره کرد.
خواص زنجبیل و فشار خون
مطالعات زیادی بر روی خواص زنجبیل و فشار خون انجام شده است که ثابت می کند زنجبیل می تواند فشار خون بالا را درمان کند
دانشگاه لورین نیجریه به نتایج قابل توجهی دست یافت که خواص زنجبیل را در درمان فشار خون تایید می کند.
این مطالعه بر روی ۲۲ مرد و ۳۸ زن انجام شد. این افراد به ۳ گروه ۲۰ نفر تقسیم شدند.
یکی از این گروه ها مسئول نظارت بر دو گروه دیگر شدند. گروه نظارتی تنها مجبور به مصرف آب ساده بودند، درحالیکه دو گروه دیگر از پودر زنجبیل استفاده می کردند.
فشار خون سیستولیک (systolic)، فشار خون دیاستولیک (diastolic) و ضربان قلب این گروه ها اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش ها شگفت آور بود:
2 ساعت پس از مصرف پودر زنجبیل، محققین کاهش محسوسی را در نتایج آزمایش ها دیدند.
اثر سدیم در افزایش فشار خون تایید شده است. یکی از تحقیقات چاپ شده توسط دانشگاه ماین، زنجبیل را در لیست موادی که کمترین سدیم را دارند قرار داده است.
به همین علت می توان زنجبیل را برای کاهش فشار خون مفید دانست.
زنجبیل ادویه ای محبوب در غذاهای هندی و آسیایی است. ریشه ی ضخیم این گیاه دارویی طعمی تند و تیز دارد که
طعم و عطری خاص به غذاهایی نظیر خورشت کاری، سوپ های آسیایی و غذاهای سرخ کردنی می دهد.
زنجبیل همچنین برای سلامتی مفید است. ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاه برای کاهش فشار خون مفید است.
برای کاهش فشار خون با زنجبیل، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.
شما نباید تنها از زنجبیل برای بهبود فشار خون بالا استفاده کنید چون زنجبیل جای درمان های پزشکی را نمی گیرد.
رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟
مصرف زنجبیل باعث گشاد شدن عروق و کاهش فشار خون میگردد . زنجفیل به عنوان جایگزین آسپیرین برای بیماران مسن و دارای زخمهای معده توصیه میگردد .
تاثیر زنجبیل و فشار خون
فواید زنجبیل برای طرفداران پزشکی معتدل و جایگزین متوقف نمی شود. در واقع این ساقۀ زیر زمینی در پزشکی چینی یا روش یانگ (گرما، انرژی) بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.زنجبیل برای رفع سردی، درمان سرفه یا آنفولانزای شدید مصرف می شود. در میان ما، زنجبیل به شکل مرهم به طور سنتی برای مقابله با دردهای مفاصل مورد استفاده قرار می گیرد.حتی اگر این مشاهدات کامل هم نباشند، تحقیقات علمی نشان داده اند که گیاه زنجبیل به مبارزه در مقابل این علائم در زمان بارداری و بعد از عمل جراحی کمک می کند.برخی مطالعات نیز ثابت کرده اند که زنجبیل احتمالاً برای از بین بردن التهابات و دردها مفید خواهد بود، اما این مطالعات خیلی متقاعد کننده نیستند. در حال حاضر، محققان در حال جستجو و کاوش دربارۀ خواص ضد سرطانی زنجبیل هستند.زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان است، که غالب خواص آن ناشی از همین آنتی اکسیدان هاست، و احتمالاً خواص ضد سرطانی هم دارد که این موضوع در حال بررسی است.اما نباید فراموش کرد که مقدار زنجبیلی که ما هر روز مصرف می کنیم، کم و حتی می توان گفت بسیار کم است؛ بنابراین هر قدر که می خواهید از آن بخورید و با آرامش از آن آگاه باشید اما انتظار معجزه نداشته باشید.
رابطه مصرف زنجبیل و فشار خون چیست؟آیا زنجبیل باعث کاهش فشار خون می شود؟
زنجبیل باعث کاهش کلسترول ، تری گلیسرید، VLDL،LDL ، فسفو لیپید ها ، و در نتیجه کاهش تخریبهای آترواسکلروتیکی و همچنین باعث افزایش HDL می گردد . زنجبیل با تاثیر بر کبد باعث کاهش بیوسنتز کلسترول و با تحریک تبدیل کلسترول به اسید های صفراوی باعث افزایش دفع مدفوعی آنها می گردد.