گیگسان

دانستنی ها

گیگسان

دانستنی ها

طرز تهیه جلبی

طرز تهیه جلبی

 طرز تهیه جلبی , طرز تهیه جلبی خانگی , طرز تهیه جلبی هندی , طرز تهیه جلبی هراتی

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه جلبی افغانی و هندی و هراتی خوشمزه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای طرز تهیه جلبی افغانی

۱- یک و نیم گیلاس آرد

۲- یک گیلاس / لیوان آب

۳- ۲۰ گرام خمیر تاره

۴- ۲۰۰ گرام یا دو گیلاس بوره ( شکر*

۵- سه گیلاس آب برای قیام

۶- جوهر لیمو ویا آب کمی

۷- روغن بقدری ضرورت

۸ – چند دانه هیل یا قدری عرق گلاب

۹- زعفران یا رنگ زرد دلخواه ….

طرز تهیه جلبی افغانی

سه گیلاس آب را با دو گیلاس بوره/شکررا روی حرارت بگذارید.همین کمی جوشید در حین جوش سه قاشق آب لیمو و یا کمی جوهر لیموعلاوه کنید. . بگذارید به قیام بیاید.بعد از ین که شربت آماه گردد. آن را از روی حرارت دور نماید

طرز تهیه جلبی کابلی , طرز تهیه جلبی , طرز تهیه انواع جلبی , طرز تهیه شربت جلبی

طرز تهیه خمیر جلبی

یک و نیم گیلاس آرد با یک گیلاس آب و یک قاشق نان خوری روغن مایع و۲۰ گرام خمیر مایه توسط مکسر خوب مخلوط نماید.آرد کاملا حل گردد. و برای چند دقیقه کوتاه بگذارید . خمیربرسد.مواد تهیه شده در در بین قیف که مخصوص جلبی پزی است و یا یک بوتل پلاستیکی مواد آماده شده به خوبی از آن عبور نماید انداخته و بالای روغن داغ به شکل حلقه های منظم ریخته و پشت و رویش را سرخ نماید. همین که جلبی سرخ گردد. آنرا از روغن کشیده و گرم به شربت بوره برای چند ثانیه داخل نماید.جلبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار گذاشته و بعد از سرد شدن نوش جان نماید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.